Виробничі

підприємства

Оренда електростанцій

ГНУЧКІ ТА ШВИДКІ РІШЕННЯ

НАДІЙНІ ТА ТИМЧАСОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ, ЩО ГРАБУЮТЬСЯ

Без надійної електроенергії країни та промисловість не можуть функціонувати ефективно або, у багатьох випадках, безпечно. На жаль, на планування, фінансування та будівництво традиційних електростанцій потрібні роки. Мобільна та модульна технологія виробництва Drekan Power Rental дозволяє транспортувати, встановлювати та вводити в експлуатацію готове рішення для електропостачання, залежно від їхньої потужності, за кілька днів або всього за кілька тижнів, забезпечуючи клієнтів надійною електроенергією для задоволення потреб від 5 до 300 МВА на період від кількох тижнів до кількох років.

МІЖНАРОДНИЙ ПІДХІД

Ми використовуємо найсучасніші технології та найсучасніші інженерні, логістичні та інсталяційні процеси для встановлення, введення в експлуатацію та експлуатації наших установок, забезпечуючи надійне та економічно ефективне електропостачання протягом усього часу, доки це потрібно клієнту. Хоча ми використовуємо модульний підхід «під ключ», кожна генеруюча станція налаштована відповідно до напруги, палива, місця та експлуатаційних потреб клієнта.

РІШЕННЯ ДЛЯ ШИРОКОГО СПЕКЛУ ЗАСТОСУВАНЬ

Наші рішення можуть бути розроблені таким чином, щоб відповідати широкому діапазону застосувань, включаючи постійне введення в мережу, резервне живлення, пікове або резервне живлення під час будівництва або ремонту постійних установок.

ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

• Двопаливні газові/дизельні турбіни потужністю від 15 до 30 МВА, які можна підключити для потреб високої потужності до 300 МВА
• Сполучені генератори потужністю 500, 1000 або 1250 кВА
• Паливні баки великої місткості до 20 000 літрів
• Підвищувальні станції BT/HTA 400V-10/15/20/33KV до 6MVA
• Насосні станції HTA/HTB до 110KV-100MVA
• Тимчасові повітряні електричні мережі від 400В до 63КВ для розподілу виробленої енергії, які можуть бути здійснені на декілька кілометрів.
• тощо

Оренда модульних дизельних або газових електростанцій в контейнерах
Оренда потужних біпаливних турбін, які швидко мобілізуються
Оренда аксесуарів, паливних баків, повітряних ліній електропередачі СН
Трансформатори та підвищувальні станції для введення в мережу

Оптимізований асортимент обладнання

Références
Description
Puissance
Pdf
GE500KVA-PR
Groupes électrogènes de production 500KVA coupables
500 KVA
GE1000KVA-PR
Groupes électrogènes de production 1000KVA coupables
1000 KVA
TM2500
Turbines dual Fuel TM2500 25/30MVA
25MVA