Технологія та обладнання

Генераторні станції / генераторні установки / високовольтне обладнання / середньовольтне обладнання / низьковольтне обладнання

Єдиний постачальник послуг для всіх ваших потреб в оренді обладнання LV, HTA, HTB або для тимчасового виробництва енергії від 0 до 100 МВА
Drekan Power-Rental, спеціалізована філія групи Drekan, є лідером у сфері енерговиробничих послуг тимчасові та тимчасові електроустановки в промисловості, будівництві чи енергетиці.
Як спеціалісти ми надаємо вам послугу «під ключ». Ми надаємо вам команду висококваліфіковані фахівці, парк обладнання останнього покоління, оснащеного модулями управління, що дозволяє зчеплення генераторних установок і двигунів, що забезпечує оптимальну витрату палива, транспортні послуги обладнані вантажними кранами, які мають необхідні дозволи та дозволи.

Виробничі

підприємства

Двопаливні генератори або турбіни

Незалежно від того, чи це модульні дизельні електростанції на базі наших генераторів потужністю 1000 кВА, чи виробничі установки, побудовані навколо наших двопаливних турбін потужністю 25 МВт, ми можемо ввести в експлуатацію масштабовані агрегати потужністю до 300 мВА всього за кілька днів у будь-якій точці світу.

Мобільні

генератори

Мобільні рішення від 30 до 2500 кВА

Незалежно від того, встановлюєте генератор потужністю 30 кВА на кілька днів на будівельному майданчику або використовуєте генератори потужністю 2 або 3 мВА для забезпечення заводу під час обслуговування заводської джерельної станції, наш автопарк дозволяє нам відповідати на ваші запити на оренду по всій національній території.

Високовольтне

обладнання

Від роз'єднувача до трансформатора 225кВ

Drekan Power Rental, єдина французька компанія, яка здатна надавати рішення для HTB, має численне обладнання, починаючи від вхідного порталу до трансформатора, включаючи всі засоби захисту, для напруги від 63 до 225 кВ.

Обладнання

середньої напруги

Від 3,2 кВ до 33 кВ...

Лише трансформатори, кабіни середнього/низького напруги в C13-100 або C13-200, фазозсувні, підвищувальні або знижуючі автотрансформатори. Drekan Power Rental має великий парк обладнання середнього напруги для мереж від 3,2 до 33 кВ.

Низьковольтне

обладнання

Кабель, подовжувачі, розподільні шафи..

Для ваших будівельних майданчиків чи подій Drekan Power Rental має великий парк низьковольтного обладнання від TGBT на кілька тисяч ампер до розподільної розетки 16A.